Potrebnoje:
1 oblanda
250 grama šećera
200 grama kokosa
200 grama mlevenog keksa
1 margarin
1 dl vode
50 gr čokoladeza kuvanje
Priprema
Staviti vodu i šećer da proključaju pa dodati 225 gr margarina da se istopi,zatim dodatikokosovo brašno i keks dobro izmešati da se masa izjednači i toplo izručiti na oblandu. Poravnati. Uzeti varjaču i sa njom praviti udubljenja ( valovčiće)
1 oblanda
250 grama šećera
200 grama kokosa
200 grama mlevenog keksa
1 margarin
1 dl vode
50 gr čokoladeza kuvanje
Priprema
Staviti vodu i šećer da proključaju pa dodati 225 gr margarina da se istopi,zatim dodatikokosovo brašno i keks dobro izmešati da se masa izjednači i toplo izručiti na oblandu. Poravnati. Uzeti varjaču i sa njom praviti udubljenja ( valovčiće)
Čokoladu istopiti sa 25 gr margarina pa sipati u valovčiće. Ostaviti da se prohladi. Seći tako da se obuhvate dva valovčićapaonda na štangle.
Нема коментара:
Постави коментар