Potrebno je:
1 glavica karfiola
100 grama maslaca
100 grama mrvica
soli po ukusu.
Priprema:
Glavicu karfiola od oko 1kg oprati i očistiti od spoljnih listova. Staviti je da se kuva u posoljenu ključalu vodu. Kada je karfiol kuvan izvaditi ga, razdvojiti na cvetiće i staviti na tanjir. U tiganju zagrejati maslc, dodati mrvice malo propržiti i preliti preko karfiola. Služiti uz pečenje.
1 glavica karfiola
100 grama maslaca
100 grama mrvica
soli po ukusu.
Priprema:
Glavicu karfiola od oko 1kg oprati i očistiti od spoljnih listova. Staviti je da se kuva u posoljenu ključalu vodu. Kada je karfiol kuvan izvaditi ga, razdvojiti na cvetiće i staviti na tanjir. U tiganju zagrejati maslc, dodati mrvice malo propržiti i preliti preko karfiola. Služiti uz pečenje.
Нема коментара:
Постави коментар